A pókháló néha a legnagyobb bosszúság

Amióta az eszem tudom apple termékeket használok. Nagyon szeretem őket. Nem csak a designjukat, kinézetüket, hanem a teljes státusszimbólumot, amit képviselnek, az egyszerű és megbízható működésük, a hozzájuk kapható professzionális kiegészítőket. Tudom, hogy ezeknek a termékeknek is vannak hátrányaik, ha úgy tetszik hibáik. Nekem viszont mindennél fontosabb az, hogy a készülékek mindig tökéletesen és megbízhatóan működnek. Nekem még sosem volt olyan, hogy az iphonom például lefagyott volna. De olyan sem, hogy akaratomon kívül üzeneteket küldött volna bárkinek, vagy épp felhívott volna valakit a címlistából a zsebemből anélkül, hogy én rányomtam volna, hogy fel szeretném hívni. Ilyen és ehhez hasonló bosszúságokat kellett ugyanis átélnem az android mellett.

Mindamellett, ismerem minden gyengeségét az apple termékeknek és próbálok odafigyelni, hogy néhány alapvető szabályt betartsak a működtetésük során. Nem hagyom például az eszközeimet a forró napon, vagy a kocsiban, de nagyon hidegben sem, mert tudom, hogy ezeket bizony nagyon nem szeretik. És hát a másik mumus, a leejtés. Ezzel már nagyobb problémám van. Az ember mindig rohan. Ezer és ezer dolgot kell elvégezni egy nap.

Munkába kell sietni, közértbe kell sietni, mert bezár, a gyerekért kell sietni az oviba, mert már csak ő várja a szüleit, szóval mindig, mindig rohanás van. És hát mikor van ideje az embernek telefonálni? Mikor egyik célpont felől tart a másik felé. Ez azonban sokszor hiba. Ugyanis ilyenkor szoktuk a nagy kapkodásban, pakolásban leejteni a telefont a leglehetetlenebb szituációkban, a legrosszabb helyekre. Nálam is így volt ez. Telesen pókhálósra tört a kijelzőm. Emiatt azonban nem haragudhatok a telefonomra. Én voltam az ügyetlen és a figyelmetlen. Az iphone kijelzőcsere megtörtént, és azóta tökéletesen működik a telefonom. Nem olcsó mulatság, de orvosolható, főleg azzal a nagyon profi szervíz csapattal, akik maximálisan profik az apple termékek szerelésében és javításában. Gyorsan dolgoznak és profin. Hogy a pókhálós kijelzőtörés már ne legyen probléma.