Ezt a csapatot neked is meg kell ismerned!

Amikor én belevágtam a kis magánvállalkozásomba, melynek keretében azt tűztem ki célul, hogy minden évben idényzöldség és idénygyümölcs tekintetében egészséges, permet nélküli, friss terméket tudjak a piacra vinni még fogalmam sem volt, hogy az embereknek ekkora igényük lesz ezekre a termékekre, és hogy el fogok odáig jutni, hogy lesz egy kis csapatom, több fólia sátram, és nem fogok tudni egészen egyszerűen annyit termelni, mint amennyit az emberek felvásárolnának. Ma már azt mondhatom, hogy a kiegészítő tevékenységem, a mezőgazdasági irány a fő csapásvonal lett az életemben, és persze nincs könnyű feladatom, de igyekszem helyt állni, mert nagyon szeretem ezt csinálni. Iszonyatosan sok lehetőség nyílt meg előttem azzal, hogy fel tudtam halmozni egy kis forrást, aminek segítségével eszközbeszerzési pályázatokon tudtam elindulni. Hála a jó égnek sikeres pályázatom is lett, így pedig az umwelt csapatának segítségével egy kis traktor és egy hozzá kapcsolható gréder és eke is beszerzésre került.

Hihetetlen nagy élmény számomra, és tényleg iszonyatosan boldoggá tesz, hogy láthatom évről évre a vállalkozásom folyamatos növekedését és sikereit. Tényleg nem képzeltem volna, hogy öt év múlva már egy egész kis csapat fog a vállalkozásomban dolgozni, és egyre több termék kerül az asztalra általunk, ráadásul egészséges, friss és zamatos zöldség és gyümölcs formájában, aminek következtében kicsit hozzá tudunk járulni nem csak ahhoz, hogy az emberek jól lakjanak, hanem hogy egészségesebbek is legyenek. Mindig is az volt a tervem és célom, hogy valami olyan munkám legyen, amivel hozzá tudok járulni, hogy az emberek jobban éljenek, és a gyökerek felé induljanak vissza, ami azt gondolom, hogy az egészség és a boldog élet titka, amitől manapság sajnos nagyon sok téren elsodródtunk.

Hálás vagyok, hogy azt érezhetem minden nap, hogy megérte felkelni, hogy eredményesen telt a nap, hogy ennyi embert ismerhetek, akik szeretnek és mindig meg is köszönik a munkámat, a munkánkat, és hálás vagyok az Umwelt Kft. csapatának is, akik lehetővé tették a segítségükkel, hogy pontosan az igényeinkhez illeszkedő eszközöket tudjunk beszerezni, hihetetlen jó áron, és persze rekord gyorsasággal. Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy ha eszközbeszerzésben lenne szüksége segítségre, mindenképpen velük vegye fel a kapcsolatot. Nem fogja megbánni!