Életem legújabb kedvenc márkája

A kapcsolatunk a baseus termékekkel egy apró meglepetéssel indult. Nem is olyan rég ugyanis a barátnőm meglepett egy airpods tokkal, ami arany színű, így megy az órámhoz és hát nekem fontosak a részletek, ő tudja ezt nagyon. Ez a pici meglepetés egyrészt annyira jól esett, hiszen nem volt semmi alaklom, nem kellett volna ajándékot adnia számomra, csak figyelmes volt, meglátta a tokot, eszébe jutott az órám és gondolta meglep vele. Másrészt pedig gyönyörű termék, meg kell mondjam őszintén.

Szép a kialakítása, ízléses rajta a felirat, gyönyörű a kidolgozása és kényelmes a használata. Nem mellesleg pedig tartós, hiszen hordom mindenhova és nem igazán látszik rajta, hogy viselt lenne. Ennek kapcsán úgy döntöttem, felkeresem a baseusshop oldalt és megnézem, milyen termékeket árulnak még, és ezek közül esetleg lenne-e olyan, ami számomra érdekes lehetne.

Volt bizony. Egy fél óra múlva már azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy jobb lett volna soha ki nem nyitni ezt az oldalt, mert már a vásárlói kosaram egyenlege had ne mondjam, hogy milyen tételszámot mutatott. Egészen egyszerűen fantasztikus termékeik vannak. A vezeték nélküli töltő volt, ahol egy kis segítségre volt szükségem, pár kérdést szerettem volna tisztába tenni a fejemben, ezért felkerestem őket és hatalmas segítőkészséggel és szeretettel bántak velem. Minden kérdésre késségesen válaszoltak, és megmondom őszintén, a beszélgetés után már le sem tudott volna beszélni senki arról, hogy én beszerezzek egy vezeték nélküli töltőt is.

Azóta minden ilyen elektronikus termékem tőlük van, és meg kell mondjam őszintén, én nagyon óvatosan szoktam dicsérni bármi ilyen beszállítót vagy oldalt, mert sosem lehet tudni, hogy másokkal, hogy viselkednek vagy milyenek, de abban biztos vagyok, hogy más sem fog bennük csalódni, így csakis meleg szívvel és nyugalommal ajánlom őket mindenkinek, akinek hasonló termékekre van szüksége, jó ár- érték arányban. Ma már a Baseus a kedvenc márkám, s ez azt gondolom még jó ideig így is marad.