Minden rosszban van valami jó…

Nem is olyan régen úgy döntöttem, hogy ha sznob dolognak tartják, ha nem én biszony beszerzek egy airpods fülhallgatót. Nagyon tetszett az egész kialakítása, és az, hogy könnyen és vezeték nélkül lehet használni, mégsem egy sima, hétköznapi headset, azt ugyanis valamiért nagyon nem szerettem volna használni. Amikor kipróbáltam a kis szerzeményt már tudtam, hogy tökéletes választás volt számomra. Olyan, mintha ezt az egész terméket nekem találták volna ki. Könnyű használni, kis helyen elfér, és egészen egyszerűen fantasztikus a zajszűrése. Mindent tökéletesen lehet hallani vele, és hát ha az ember zenét hallgat vele, az valami fergeteges. Körülbelül, mintha egy valódi koncerten lenne. Én nagyon imádom, és egyáltalán nem bántam meg, hogy beruháztam egyre, akárki akármit is mond. Én is hallottam nagyon sok negatív véleményt róla, de azt gondolom ezek nem állják meg a helyüket. Én mindenesetre nagyon imádom.

Elhagytam valahol azonban a tokját. Természetesen számtalan helyen lehet, és valószínű, hogy nem vesztettem el, csak valamelyik táskámban van, vagy a kocsiban, vagy a munkahelyemen valamelyik fiókban, tehát nem tudom hol van. Abban is biztos vagyok, hogy amikor megérkezik a megrendelt pótlás, meg fogom találni, de már nem is bánom, ugyanis a baseus mindenben tökéletesen segítségemre volt, és rendeltem egy annyira gyönyörű piros tokot, ami nem cska hogy nagyon tetszik, hiszen a piros a kedvenc színem, de tökéletesen megy a táskám és a cipőm színéhez.

Tudom, ez sok ember számára már túlzás, és én sem ragaszkodtam volna hozzá, de hát ha egyszer már szembe jött, és pont szükségem van egyre, nem tehettem meg, hogy nem így választok. Remélem hamarosan megérkezik és már nem kell minden figyelmem annak szentelnem, nehogy elhagyjam valamelyik fülhallgatót. Akkor nagyon csalódott lennék, így hát inkább rendelek még egy tokot gyorsan, ha meglesz a másik akkor is. Megéri számomra biztonságban tudni az új kedvenceimet.