Kifejezetten profi szolgáltatás

Az ember manapság kifejezetten fontos tényezőként kell hogy kezelje a kihelyezett szolgáltatások biztosítását és azoknak a partnereknek a kiválasztását, akik ezekben segítséget tudnak nyújtani számára. Manapság kifejezetten versenytényezőnek is nevezhetjük azt a tényt, hogy kinek milyen külső segítsége van olyan feladatok ellátására, melyek kötelező jellegűek, de közvetlenül nem járulnak hozzá sem a vállalat növekedéséhez, sem pedig annak eredményeihez. Kifejezetten nagy hiba azt gondolni azonban, hogy közvetett jelleggel nem tud növelni a hatékonyságon vagy az üzleti év eredményein az, hogy ki hogyan választja meg ezeknek a partnereknek a körét.

Gondoljunk csak bele, hogy ha egy olyan szolgáltató áll mellettünk, aki azt sem tudja, hogy a vállalat számára hogyan tudja a folyamatokba könnyen és kezelhető módon eszközölhető megoldásokkal beletűzdelni a hatóság által előírt feladatok segítését milyen mérhetetlen károkat tud okozni a hatékonyság és a folyamatos működés terén. Én a saját bőrömön éreztem meg ennek a súlyát, ugyanis észrevettem, hogy a külső partner nem igazán végzi jól a munkáját a munkavédelem területén, mert nagyon sok olyan dolgot készen kér, amihez tulajdonképp csak adatot kellene szolgáltatni a csapatomnak, így a váltás mellett döntöttem.

A munkavédelem kiemelten fontos terület nálunk, hiszen az építőipari munkavédelmi feladatok mindig különleges figyelmet és pontosságot igényelnek, ezért úgy döntöttem, ha már váltok a legjobbakkal elégszem csak meg. Hála a jó égnek azt mondhatom, hogy meg is találtam ezt a csapatot az activesafety személyében. Azóta pedig sokkal több ideje és energiája marad az embereknek a cégnél a jövő tervezésére, a vevői elégedettség növelésére, ami meg is látszik az ajánlások számán. Mint tudjuk, az ajánlás pedig munka, pénz és nem mellesleg költség nélküli reklám, ami az Activesafety munkája nélkül nem valósulhatott volna meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.