Fehér holló, de nekem már van egy

Az ember, ha telefonja van szinte már mindenhez használja. Nem csak magánemberként. A céges munkák, adatok, e-mailek nagy része is mobilon zajlik, mert hát a kapcsolattartás egy nagyon biztonságos, mégis nyomot hagyó formája, ezért jobb, mint a beszélgetés, és hát visszakereshető. Ebből a szempontból viszont vannak olyan dolgok, még nálam is, pedig mindig nagyon figyelek a biztonsági mentésre és a karbantartásra, másolat készítésére, hogy csak a telefonomon található meg egy-egy jegyzet vagy valamilyen dokumentum, amit esetleg a kollégáktól kaptam meg. Ez teljesen normális is, mindaddig, míg nem áll elő egy olyan szituáció, hogy a telefonnak valami baja lesz, esetleg elveszik vagy ellopják. Ekkor ugyanis indul mindenkinél a sopánkodás és a fejtörés, mit lehetne tenni.

Számtalan szervíz létezik ma már a piacon. Hirdetnek mindenfélét, de vajon mennyire bízhat meg bennük az ember? Én személy szerint magán részre egy iphone készüléket választottam magamnak és ilyen tekintetben szervízzel nagyon jóval rendelkezem is, de a céges telefont ugye nem én választom, és hát valamiért a vállalat az android készülékeket részesítik előnyben. Így fordulhatott elő, hogy a minap amire mindennél jobban szükségem volt, egy xiaomi szervíz megbízható segítsége.

Megmondom őszintén, kezdetben elég tanácstalan álltam a kérdés előtt, azt se tudtam merre indujak, mert hát itt nem csak a megbízható szerelés a kérdés. Egy nagy cégnél dolgozom. Egyrészt gyorsan szükségem lett volna a javított kijelzőjű telefonra, másrészt pedig a benne lévő adatok bizalmas kezelése mindennél fontosabb.

Hála a jó égnek van egy nagyon jó barátom, aki a magán telefonomhoz is ajánlotta a szervízt, aki ezekben nagyon otthon van, és most is segítségemre tudott lenni. Ajánlott is egy szuperjó és nagyon aranyos kis csapatot, akik meg tudták oldani gyorsan és rugalmasan a xiaomi javítást úgy, hogy közben biztos lehettem abban is, hogy a telefonon lévő adatok teljes biztonságban vannak. Hála a jó égnek nekem ma már megvan ez a kontakt és soha többet nem kell aggódnom bármi baja is lesz a telefonomnak. Nagyon ritka az ilyen szervíz. Meg is őrzöm az elérhetőségüket jól.