Gondolkodtál már rajta?

A minap az egyik barátnőm azzal hívott fel, hogy elege van abból, hogy a férjének a cipői folyamatosan mennek tönkre, és pótolnia kell őket. A férje egy bank vezető beosztású dolgozója, és nagyon fontos számára a jó megjelenés. A cipő pedig valljuk be, szorosan hozzá kapcsolódik a témához. A férjének azonban nagyon gyorsan tönkre mennek a cipői, mert a sarok részt valami teljesen tönkre teszi és elhasználódik. Sokat gondolkodott rajta, mi lehet a baj, mert nagyon nagy bosszúság ez, hiszen mindamellett, hogy egy ilyen cipő nem olcsó, nagyon sok idő és energia folyamatosan újat beszerezni, nem beszélve arról, hogy sajnálja is a cipőket kidobni, mert csak a sarok rész megy tönkre annyira, hogy már hordhatatlan lesz a cipő. Gondolkodott azon, hogy biztos a forgószék használattól lehet, és megkérte a férjét, hogy ne a sarkát használja az irodában a forgószék forgatására vagy forgására, aki azonban elmondta, hogy sosem szokta, sőt, általában inkább a cipő elejével mozgatja magát, annak azonban semmi problémája. Hosszas találgatás után az egyik nap a barátnőm vitte a gyerekeket az oviba és már nem volt ideje az egyik rendezvény előtt átöltözni, így az egyik legszebb magassarkú cipőjében volt kénytelen vezetni. Rá is jött ekkor a hiba forrására, hiszen vezetés közben, a pedálok használata az ő cipőjén is makacs nyomokat hagyott.

Ekkor jött rá, hogy nem a forgószék a hibás, hanem bizony a vezetés. A férje ugyanis minden nap sokat vezet, és ami még fontosabb, hogy sajnos a dugóban is elég sok időt kénytelen eltölteni. A folyamatos pedálhasználat pedig észrevétlen tönkre teszi a cipőit. A váltócipő nála biztosan nem megoldás, mert egyrészt elfelejtené, másrészt pedig biztosan nem fog minden nap, minden megállónál azzal vesződni, hogy cipőt cseréljen, ez teljesen érthető is. Éppen ezért megoldást keresett a barátnőm, hátha kitaláltak már erre valamit, és meglepetésére, mivel mindenkinél bosszúságot okoz ez, van már rá egy apró, mégis hatalmas segítséget nyújtó eszköz, a sarokvédő cipőre. Ez a kis apró, mégis annál színesebb és designosabb eszköz hatalmas segítséget nyújt, hiszen két másodperc alatt felhelyezhető a cipőre és ugyanilyen könnyen le is lehet arról venni, vezetés közben pedig százszázalékos védelmet nyújt a cipők sarka számára.

Azóta már nem csak a barátnőm és a férje, de szinte az összes barát és ismerős is beszerzett egyet a vezetéshez, hiszen mindenki számára fontos, hogy cipőit ne kelljen havonta cserélgetni. Azóta is mindenki csak dicséri a barátnőm leleményes megfigyelését és megoldását egyaránt.