Hatalmas segítségem a bajban

Amióta kikerültem a főiskoláról szinte mindent arra teszek fel, hogy az eltervezett karrier utamat végig tudjam járni, és sikerüljön mindazt elérnem, amit kitűztem célként magam elé. Persze ehhez rengeteg támogatás kell, hiszen a hullámvölgyek engem sem kerülnek el, de elég jól haladok az úton, és most már azt mondhatom, hogy a második munkahelyemen, az út felén túl vagyok a vezetővé válás rögös távjában. Persze most már nagyon nagy teher nehezedik egy-egy projektet illetően a vállamra, és sokszor azt sem tudom hol áll a fejem, de ez engem nem szokott zavarni, hiszen még fiatal vagyok, és bőven belefér egy-egy húzósabb időszak az életembe, azonban ilyenkor a nagy terhelés hatására szétszórt tudok lenni és azt sem tudom néha hogy hogyan oldjam meg, hogy mindenhol ott tudjak lenni időben ahol kell, így rohanás az életem.

Így történt nem is olyan régen, hogy sajnos mikor kiszálltam a kocsi anyósüléséről nem figyeltem oda a számítógépemre és leejtettem. A mac gépek pedig erre kifejezetten érzékenyek sajnos, úgyhogy nagyon gyorsan szükségem volt egy mac szerviz segítségére, hiszen sérült a kijelző és így nem tudtam használni, ám minden céges dolgom azon volt elmentve, és én sosem gondoltam volna, hogy velem ilyen megtörténhet, ezért nem volt semmilyen biztonsági mentésem sajnos.

Persze hála a jó égnek az egyik kollégám nagyon gyors segítséget ajánlott nekem egy tökéletes kis csapat, az expertmobil csapatának személyében. Azt kell mondjam, hogy hihetetlen nagy segítséget nyújtottak, hiszen nem csak tökéletesen, de nagyon gyorsan megcsinálták a gépemet, így azt tudom mondani mindenkinek, akinek mac vagy iphone szervízre van szüksége, hogy mindenképpen őket keressék meg a problémájukkal, mert biztosak lehetnek benne, hogy elégedettek lesznek a szolgáltatásukkal.