Erről még biztos nem hallottál

Valamelyik nap böngésztem a neten, és elkezdtem nézegetni az új ihponok tulajdonságait, színeit, funkcióit, és már azon kaptam magam, hogy azon gondolkodok, hogy itt az ideje lecserélni a régi telefonomat. Nem szoktam sűrűn váltogatni ugyanis, de ha találok egy olyat ami megtetszik és az igényeimet is kielégíti, és nem akkora, mint egy tégla, akkor bizony bele szoktam vágni a cserébe. Vettem már telefont olyan helyen, ahol beszámították a régit, de megmondom őszintén, kicsit meg is bántam, mert valahogy láttam a fickón, hogy nem annyira egyenes. Meg se néztem aztán mennyit érne a telefonom valójában, mert nem akartam felidegesíteni magam azzal, hogy rájövök tényleg át lettem verve.

De elkezdtem gondolkodni, hogy ha nem ilyen helyen veszem, akkor mi lesz a régi telefonommal? Eladjam, rendben van, de milyen fórumon hirdessem meg, a kérdésekre se tudok válaszolni, mert azért annyira nem értek hozzá, meg kellene mutogatni az érdeklődőknek vagy képeket csinálni róla, szóval nagyon nagy macera és sok munka. De akkor beteszem a fiókba és ott fog porosodni?

Az az ötletem támadt, hogy körbe nézek, nem foglalkozik-e vlaki azzal, hogy használt ihopne felvásárlás során ezeket a termékeket megveszi és aztán tovább adja olyan embereknek, akik számára még bőven értékkel bírnak, de korrekt áron és becsületesen úgy, hogy közben nem kötelez arra, hogy nála vegyem az új terméket. Ekkor meglepetésemre rátaláltam az almabazár oldalra. Másnap már fel is vettem velük a kapcsolatot, és annyira kedvesek és közvetlenek voltak, hogy teljesen más érzésem volt, mint régen a vásárlásnál, úgyhogy úgy döntöttem, mivel tudnak segíteni az új termék beszerzésében is, tőlük veszem meg. Holnap megyek is hozzájuk. Még én sem hallottam olyanról, hogy csak régi termékeket is bevennének, főleg apple márkában, de ez a csapat nagyon lelkes és szakmailag maximális szinten hozzáértő, engem teljesen meggyőztek.