A férjem új projektje

A férjem foglalkozása nem egy igazán női szemmel érdekesnek mondható munka, ugyanis weboldalakat készít, és azok karbantartását végzi, vagyis tartalmat alakít ki, szövegeket tölt fel, képeket cserél ki, webshopokat tölt fel áruval és még sorolhatnám. Nekem nem igazán áll ez az érdeklődésem középpontjában, hiszen én semmilyen hasonló dologhoz nem értek, sőt, minden számítógéppel kapcsolatos dolog nekem kínai, és analfabéta vagyok hozzá. Egy-két alkalom azonban előfordul, hogy kikéri a véleményemet a design, kialakítás, színek, képek és egyéb dolgok tekintetében.

Ez legutóbb is így történt, de közben megláttam valami egészen hihetetlen oldalt, aminek a shop része volt éppen akkor a képernyőn. Meg is kérdeztem, hogy mi ez az oldal, mire közölte, hogy az új tokokat tölti fel a https://macbooktok.hu/ oldalra, és megkérdezte, hogy ez miért annyira érdekes.

Választ nagyon bőven nem kapott a kérdésére, ha csak az nem jelent bő választ, hogy aznap este már meg volt rendelve az én macbook tokom erről az oldalról. Ami még meglepőbb, hogy ez a tok élőben még szebb, mint a shopban a képeken. Mindamellett tényleg nagyon jó védelmet nyújt a gépem számára is.

El se kell mondanom, hogy azóta már majdnem minden nőnek a munkahelyemen meg kellett adni ezt az internetes címet, és majdnem minden barátnőm hasonló tokot kért a szülinapjára, vagy névnapjára vagy egyéb alkalomra. Már azon nevettem valamelyik nap, és meséltem a férjemnek, hogy annyi forgalmat hoztam ezzel az egy tokkal a cégnek, hogy igazán, lassan jutalékot is adhatnának. A viccet félre téve, tényleg csak ajánlani tudom minden nőnek, mert mindamellett, hogy igazán különlegessé teszi a megjelenést, és nagyon szép, még hihetetlen jó védelmet is nyújt a gépek számára.