Rátaláltam az igazira

Én sosem voltam az a fajta nő, aki szereti magán használni a mindenféle kozmetikai szerek tömkelegét. Édesanyámtól azt láttam, hogy ha problémája volt, akkor inkább a természetes úton és módon, gyógyfüvekkel, teákkal próbálta megoldani a helyzetét. Én azonban már nem értek ezekhez, úgyhogy muszáj volt a terhességem idején keresnem valami megoldást a folyton száraz arcbőrömre, ami ekkor már zavaró mértéket öltött. Továbbra sem igen szerettem azonban kenegetni magamat. Persze édesanyám felajánlotta, hogy megtanít egy-két dolgot, elkészíti nekem a teát és sorolhatnám, de egyszerűen ezt már nem láttam megoldásnak.

Felkerestem tehát azt a barátnőmet, aki minden ilyen termék ismerője, hogy tanácsot kérjek tőle, ő mit javasolni, mivel próbálkozzak meg, ami hidratál és helyre állítja a bőr víz egyensúlyát, mindamellett, hogy persze a sejtek megújulását is elősegíti és hát még a sminket is rá tudom tenni, mert azért egy alap smink azt gondolom minden nőnek szükséges, ha a mai világban valamilyen rendezvényre látogat.

Kaptam is ajánlást, méghozzá azt gondolom, hogy a legtökéletesebbet. A barátnőm ugyanis a faberlic krémet ajánlotta, ami egy nappali arckrém, és azt tudom mondani, hogy számomra a lehető legtökéletesebb. Nagyon szeretem. Könnyen beszívódik és igazán kellemes hatása van a bőrön. Megszüntette az arcbőröm szárazságát és erősítette a bőröm védekező funkcióit, így sokkal szebb a bőröm, mint eddig bármikor valaha. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy egy boldog kismama vagyok, és ez is nehezítheti kicsit a folyamatot a hormonváltozás miatt, de ezt a krémet egyszerűen imádom, mert minden tünetem enyhíti, és biztos, hogy nagyon sokáig használni fogom a terhességem után is.